Transport

Nationaal & Internationaal

Adantra Logistics BV werkt zowel nationaal als internationaal met flexibele service voor geconditioneerd transport. Zo zijn we niet alleen thuis in Nederland maar kennen we ook de weg in de rest van Europa. Met name in België, Frankrijk, Engeland, Duitsland, Zwitserland en Denemarken.

Door de jaren heen zijn we meegegaan met alle nieuwe eisen en ontwikkelingen op het gebied van kwaliteit en voedselveiligheid. Vanaf de belangrijkste havens, veilingen en producenten binnen ons werkgebied verzorgen wij volledig de logistiek van agf, vis/zeevruchten en vlees. Uw goederen leveren we volgens afspraak rechtstreeks af op de grote Europese markten, distributiecentra en productieplatforms.

Is er niet direct een eindbestemming van de lading bekend dan kunt u bij ons 24/7 terecht voor koelopslag.

Adantra Logistics BV werkt zowel nationaal als internationaal met flexibele service voor ge-conditioneerd transport. Zo zijn we niet alleen thuis in Nederland maar kennen we ook de weg in de rest van Europa. Met name in België, Frankrijk, Engeland, Duitsland, Zwitserland en Denemarken.
Door de jaren heen zijn we meegegaan met alle nieuwe eisen en ontwikkelingen op het gebied van kwaliteit en voedsel-veiligheid. Vanaf de belangrijkste havens, veilingen en producenten binnen ons werkgebied verzorgen wij volledig de logistiek van agf, vis/zeevruchten en vlees. Uw goederen leveren we volgens afspraak rechtstreeks af op de grote Europese markten, distributiecentra en productie-platforms.
Is er niet direct een eindbestemming van de lading bekend dan kunt u bij ons 24/7 terecht voor koelopslag.